Eladó 248m² családi ház, Pomáz

Azonosító: W103274
családi ház
Pomáz
alapterület: 248 m²
ár: 149 000 000 Ft
szoba: 11 (nappalival)  
állapota: felújított  
egyedi fűtés; parkoló;

Érdeklődni

Erőssné Prenner Krisztina

Irodavezető

70/335-2504

Ingatlan-Stúdió

Fót, Németh Kálmán u 5

Biztonsági kód: 4 + 3 =

Az ingatlan bemutatása

BEFEKTETŐK, ÖSSZEKÖLTÖZŐK, NAGY CSALÁDOSOK FIGYELMÉBE!

3 LAKÁS EGY TELKEN!

Pomázon, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában, két FELÚJÍTOTT családiház, 3 külön bejáratú lakással, 340 nm-es telken eladó.

A két ház kiválóan alkalmas több generáció együttélésére, vagy befektetésnek is! Akár mind a három lakás kiadható, folyamatos bevételt biztosítva. De a lakhatás mellett részben is kiadható!

Az egyik ház belső-kétszintes, itt egy 100 nm-es lakás került kialakításra, amerikai-konyhás nappali + 4 hálószobás, duplakomfortos elrendezéssel.

A másik házban két 74 nm-es lakás található, valamint egy tárolásra kiválóan alkalmas 20 nm-es pince. A két lakás teljesen külön bejáratú, a tetőtéri lakás külső lépcsőn megközelíthető. A lakások amerikai-konyhás nappali + 2 hálószobás elosztással rendelkeznek.

Mind a két épület téglából épült, a felújítás során 10 cm-es, külső homlokzati hőszigeteléssel látták el. A fűtésről gáz cirkó fűtés gondoskodik, valamint a fűtés kiegészítésére mind a három lakásba modern, hőszivattyús klíma került. A lakásokban az összes közmű fogyasztása külön mérővel, almérővel mérhető.

A házak kívülről teljesen felújítottak, a belső munkálatokból még a hideg-, melegburkolatok, szaniterek, konyhabútorok hiányoznak. Ezek kiválasztása kulcsrakész befejezés esetén igény szerint választhatóak.

Az ingatlanok TEHERMENTESEK, kulcsrakész állapot megvásárlása esetén 2 hónapon belül költözhetőek, az ára ekkor 169 Millió Ft.

Ár jelen készültségi állapotban: 149 Millió Ft.

Ha esetleg nem sikerült még eladnia ingatlanát KEDVEZMÉNYES feltételekkel vállaljuk annak értékesítését! Ha vásárláshoz bármilyen hitelre, állami támogatásra van szüksége, hitelügyintézőnk INGYENESEN segít megtalálni a piacon legkedvezőbb hitelkonstrukciót, támogatást, az Ön igényeire szabva.

Ingatlan-Stúdió

Fót, Németh Kálmán u 5

Tel.:

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat